Вводив в оману лікарів, щоб отримати наркотики: взято під варту мешканця Краcнограда

18:03  |  26.09.2023
Вводив в оману лікарів, щоб отримати наркотики: взято під варту мешканця Краcнограда

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Красноградської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру раніше судимому 40-річному чоловіку у привласненні наркотичного засобу шляхом шахрайства, вчиненому в особливо великих розмірах та повторно, у незаконному зберіганні з метою збуту та в незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу особою, яка раніше вчиняла кримінальне правопорушення, передбачене ст. 308 КК України (ч. ч. 2, 3 ст. 308, ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець міста Красноград, проходячи лікування від опіоїдної залежності у лікарні в Полтавській області, за призначенням лікаря-нарколога щоденно отримував для прийому добову норму метадону.

Проте чоловіку було цього замало. Він приходив до лікарень м. Харкова, ставав там на клінічне спостереження та отримував наркотичні засоби, при цьому зловмисник приховував факт того, що він вже перебуває на програмі замісної підтримуючої терапії для хворих з наркотичною залежністю.

Чоловік не тільки вживав наркотичний засіб, а ще і встигав збувати метадон, отримуючи за це гроші.

25 вересня слідчий суддя Красноградського районного суду Харківської області задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 23 листопада 2023 року.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: