Вранці росіяни завдали удари по Купʼянщині: один мирний мешканець загинув, ще один — поранений

10:36  |  25.07.2024
Вранці росіяни завдали удари по Купʼянщині: один мирний мешканець загинув, ще один — поранений

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 25 липня близько 5:15 окупанти з артилерії обстріляли село Подоли Купʼянського району. Загинув 48-річний чоловік.

Орієнтовно о 5:10 росіяни завдали авіаудар по селищу Купʼянськ-Вузловий. Поранення отримав чоловік 52 років. Попередньо, удар по населеному пункту був завданий ФАБ-1500 з УМПК.

Також сьогодні вранці російські окупанти здійснили авіаційний удар по селищу Приколотне Купʼянського району. За попередніми даними, ворог використав УМБД Д-30 СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

У всіх вищезгаданих населених пунктах внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: житлові будинки, господарчі приміщення, магазини, авто.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: