Вранці росіяни вдарили по Харкову, загинула людина, ще дев’ять поранені: поліція працює на місці події (відео)

16:09  |  30.04.2024
Вранці росіяни вдарили по Харкову, загинула людина, ще дев’ять поранені: поліція працює на місці події

Фото: hk.npu.gov.ua

За попередніми даними, окупанти завдали ударів по Київському та Холодногірському районах універсальними міжвидовими плануючими боєприпасами — УМПБ Д-30 СН. В результаті обстрілів пошкоджена цивільна інфраструктура, гаражі та автомобілі. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

За словами заступника начальника ГУНП в Харківській області – начальника слідчого управління Сергія Болвінова, 30 квітня о 10:05 ворог завдав черговий ракетний удар по об’єкту цивільної інфраструктури в Холодногірському районі.

«В результаті влучання керованої авіабомби, попередньо УМПБ Д-30 СН, загинув чоловік, який тут працював. 4 травня загиблому мало виповнитися 26 років, — розповів Сергій Болвінов. — Постраждали ще четверо цивільних громадян. Жодного військового об’єкту чи воєнної техніки за місцями прильотів немає».

В Київському районі пошкоджена цивільна будівля, знищено понад 40 гаражів, автомобілі.

П’ять людей звернулися по медичну допомогу з гострою реакцією на стрес. Постраждалим була надана допомога на місці.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Поліція оглядає місця прильотів та вилучає речові докази.

Слідчі ретельно документують наслідки обстрілу, щоб надалі довести вину кожного військового, який руйнує Харків, вбиває цивільних людей та не дає спокійно жити містянам.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: