Ворог здійснив масовану атаку безпілотниками по цивільних обʼєктах Харкова та передмістю: серед постраждалих двоє дітей

10:23  |  03.11.2023
Ворог здійснив масовану атаку безпілотниками по цивільних обʼєктах Харкова та передмістю: серед постраждалих двоє дітей

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Шевченківської, Слобідської окружних прокуратур Харкова та Харківської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 3 листопада близько опівночі й о 1:00 ворог завдав низку ударів БПЛА по Харкову та його передмістю.

В Основʼянському районі Харкова зафіксовано влучання трьох безпілотників. Пошкоджень зазнали гаражі, житлові будинки та автомобілі. Також частково зруйновано заклад освіти.

Постраждали 8 людей: у всіх гостра реакція на стрес. Серед них є двоє дітей: 10-річний хлопчик та дівчинка 2,5 років. Всі отримали допомогу на місці.

У Шевченківському районі Харкова внаслідок влучання одного безпілотника пошкоджено приватні домоволодіння, гаражі та автівки містян.

У передмісті Харкова — смт Коротич — внаслідок ворожого удару відбулось займання двох нежитлових будівель. Попередньо, обстріл було здійснено пʼятьма БПЛА.

Під час проведення всіх оглядів місць подій знайдено фрагменти безпілотників «Герань-2». Прокурори зібрали докази та задокументували наслідки збройної агресії рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: