Ворог здійснив авіаудари по Дергачах та Харкову: постраждали сім людей, серед яких дитина

10:03  |  02.10.2024
Ворог здійснив авіаудари по Дергачах та Харкову: постраждали сім людей, серед яких дитина

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області та Київської окружної прокуратури Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 2 жовтня близько 4:15 росіяни завдали авіаційний удар по місту Дергачі. Горіли гаражі, пошкоджено автомобілі та скління у двоповерхових житлових будинках. За медичною допомогою звернулись 7 людей, серед них — 14-річний хлопець.

Також приблизно в цей час окупанти вдарили з авіації й по Київському району Харкова. Авіаційний боєприпас влучив поблизу гаражного кооперативу. Три гаражних бокси зруйновані повністю, понад 80 пошкоджено.

Окрім гаражів, пошкоджено також прилеглі приватні житлові будинки. На щастя, без постраждалих. За попередніми даними, удар по Харкову був завданий ФАБ-250 з УМПК.

Прокурорами попередньо встановлено, що удари були завдані з населеного пункту томарівка бєлгородської області з двох літаків Су-34.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: