Ворог вранці вдарив по Вовчанську та Куп’янському району, є загиблі та поранені: слідчі розслідують злочини проти мирного населення

16:38  |  28.03.2024
Ворог вранці вдарив по Вовчанську та Куп’янському району, є загиблі та поранені: слідчі розслідують злочини проти мирного населення

Фото: hk.npu.gov.ua

Не сумісні з життям травми отримала 57-річна мешканка села Моначинівка. Її чоловік зазнав тілесних ушкоджень. У місті Вовчанськ за медичною допомогою звернулися 60 і 48-річні чоловіки. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

28 березня близько 10:00 військові російської федерації здійснили обстріли міста Вовчанськ та села Моначинівка Куп’янського району.

На Куп’янщині біля поліклініки в цивільному автомобілі від поранень померла жінка, травми отримав її чоловік.

У Вовчанську ворожий снаряд потрапив на подвір’я приватного будинку, де перебував 60-річний чоловік. Він отримав уламкові вогнепальні поранення. Також з контузією до лікарні доставлений 48-річний мешканець Вовчанська.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: