Ворог продовжує завдавати ударів по населених пунктам Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області — Синєгубов

10:37  |  19.01.2023
Ворог продовжує завдавати ударів по населених пунктам Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби окупанти обстріляли Куп’янськ, Дворічну, Вовчанськ, Красне, Кам’янку, Чугунівку, Табаївку та інші міста і села області. Застосовували артилерію та міномети. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У селищі Дворічна Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, горіли господарчі споруди. В райцентрі внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок та приватне підприємство.

В результаті удару по Вовчанську, пошкоджень зазнали два двоповерхових багатоквартирних будинки: вибиті вікна і зруйновано дах. Є влучання в амбулаторію.

У селищі Вільча через обстріли окупантів пошкоджено 5 приватних будинків. Сталося влучання в «Вовчанський геріатричний пансіонат», пошкоджені вікна корпусу. Також зафіксовано влучання ворожих снарядів у дитячий садок.

В результаті ворожих ударів постраждалих не було.

«Наші військові на лінії зіткнення надійно тримають позиції та ведуть запеклі бої з окупантами. Віримо в ЗСУ та підтримуємо наших Захисників», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: