Ворог поранив цивільних, пошкодив приватні будинки, атакував об’єкти інфраструктури: слідчі зареєстрували наслідки масованих обстрілів Харківщини з боку росіян

12:34  |  31.03.2023
Ворог поранив цивільних, пошкодив приватні будинки, атакував об'єкти інфраструктури: слідчі зареєстрували наслідки масованих обстрілів Харківщини з боку росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

Минулої доби окупанти завдавали масовані удари по Харкову, Куп’янському та Чугуївському районах області. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вчора під ракетною атакою перебував Новобаварський район Харкова. Попередньо, обстрілювали з ЗРК С-300. Пошкоджений об’єкт цивільної інфраструктури та приватні будинки. Незначні тілесні ушкодження отримали 3 людей. Від госпіталізації відмовилися.

В Ізюмському районі ворог здійснив атаку на об’єкти критичної інфраструктури. З травмами двох чоловіків доставили до медичного закладу.

Також протягом минулої доби ворог обстрілював такі населені пункти: Козача Лопань, Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна, Петропавлівка, Стрілеча та інші. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: