Ворог намагається захопити Синьківку на Харківщині – Сирський

11:03  |  27.12.2023
На Слобожанському напрямку ознак формувань наступальних угруповань росіян не виявлено - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що на Куп’янському напрямку росіяни намагаються за будь-яку ціну захопити Синьківку, на Лиманському напрямку — наступають, щоб витіснити наші війська з району Серебрянського лісництва. Про це він повідомив в Telegram.

«Ворог продовжує інтенсивні наступальні дії на Куп’янському, Лиманському, Сіверському та Бахмутському напрямках. На Куп’янському напрямку противник намагається за будь-яку ціну захопити Синьківку та створити умови для блокування Куп’янська. Після понесених втрат проводить перегрупування своїх підрозділів. Продовжує нарощувати зусилля за рахунок переміщення підрозділів з інших напрямків. Загальна кількість особового складу штурмових ворожих підрозділів складає більше двох тисяч», — повідомив Сирський.

На Лиманському напрямку російська армія відновила інтенсивні наступальні дії з метою витіснення наших військ з району Серебрянського лісництва та розширення Торського виступу. Також, ворог не відмовляється від спроб захоплення Тернів та виходу до річки Чорний Жеребець.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: