Ворог масовано обстрілює прикордоння Харківщини, є поранені серед цивільних мешканців (відео)

12:36  |  20.02.2024
Ворог масовано обстрілює прикордоння Харківщини, є поранені серед цивільних мешканців

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом 19 лютого росіяни завдавали ударів по населеним пунктам Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

З артилерії ворог обстріляв Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено підприємство. Постраждали 37 та 35-річні охоронці.

В селі Олександрівка Богодухівського району пошкоджено фермерське господарство та автомобілі.

З РСЗВ окупанти обстріляли селище Золочів. Пошкоджений приватний будинок та господарська споруда.

В результаті масованих ударів керованими авіабомбами у Куп‘янську пошкоджено приватні будинки та багатоповерхівка. Поранена жінка. Обійшлося без госпіталізації.

Через обстріли у селі Вільхуватка Куп’янського району пошкоджено приватне домоволодіння. З-під завалів дістали 74-річну жінку. Її доставили до лікарні. Також пошкоджена підстанція.

У селі Липці Харківського району зазнав пошкоджень приватний двоповерховий житловий будинок та житловий будинок навпроти.

20 лютого близько 3:00 росіяни завдали удари по селу Катеринівка Куп‘янського району. Пошкоджені приміщення будинку культури, закладу освіти, кафе та автомобілі.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: