Волонтери Харківщини влаштували толоку на території Шарівського замку (відео)

15:45  |  14.08.2023
Волонтери Харківщини влаштували толоку на території Шарівського замку

Фото: kharkivoda.gov.ua

Всього до прибирання терас, алей та насаджень навколо історичного об’єкта доєдналося близько ста людей. Про це повідомили в Харківській ОВА.

Ініціювали захід народний депутат України Олексій Красов та керівники волонтерських організацій за підтримки Харківської обласної військової адміністрації. Необхідні знаряддя праці надали волонтерам Богодухівські комунальники.

«Цю толоку ми проводимо усі разом: волонтери, молодіжні організації, представники влади та місцеві жителі. Ми знаємо та любимо нашу перлину Харківщини й дбаємо про те, щоб стан її території був доглянутим», — сказав Красов.

До повномасштабного вторгнення ворога тут часто проходили культурні заходи та концерти. За словами Олексія Красова, Шарівська садиба має стати культурним майданчиком та туристичним магнітом, який буде вабити туристів не тільки з України, але й із-за кордону.

Як зазначив голова Ради волонтерів у Харківській області Олександр Пєлєхов, у толоці взяли участь різні за фахом та віком волонтери.

«У нас працюють як молоді хлопці й жінки, так і літні люди. Вони айтішники, водії, бізнесмени й прокурори, тобто люди будь-яких професій. Ми запланували вичистити джерело, покосити та прибрати траву з терас, побілити бордюри й багато іншої роботи», — розповів Пєлєхов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: