Вночі росіяни завдали ракетного удару по центру Харкова

10:34  |  08.02.2023
Вночі росіяни завдали ракетного удару по центру Харкова

Фото: kharkivoda.gov.ua

Вчора близько 23:00 ворог завдав ракетного удару по центру Харкова. Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, 4 ракети, попередньо С-300, влучили в об’єкт цивільної промисловості.

«Зруйновано будівлі, сталася масштабна пожежа. Також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста. На щастя, ніхто не постраждав. Ліквідація наслідків ударів триває», – зазначив очільник області.

Протягом доби ворог масовано обстрілював Вовчанськ, Куп’янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне та інші наближені до лінії зіткнення населені пункти Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

У Вовчанську внаслідок артобстрілу отримала поранення та була госпіталізована дівчина 16 років, 74-річна жінка, на жаль, загинула. Повторні пошкодження внаслідок обстрілу отримала міська лікарня Вовчанська, сталася пожежа. Один з осколків влучив у автомобіль «швидкої», яка везла пацієнта. В авто без постраждалих.

У Куп’янську обстрілами зруйновано 6 та пошкоджено 10 гаражів, сталися пожежі.

«На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Українські бійці тримають свої позиції та завдають окупантам втрат. Підтримуємо ЗСУ та віримо в нашу Перемогу!», – розповів Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: