Внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік, чотири жінки поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині

10:37  |  26.03.2024
Внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік, чотири жінки поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по Харкову та населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

25 березня об 11:00 та о 13:00 росіяни обстріляли місто Вовчанськ з артилерії та завдали авіаудари керованими авіабомбами. Пошкоджені житлові будинки. Загинув цивільний чоловік.

Близько 16:15 окупанти завдали ударів ФАБ-500 по місту Дергачі. Поранення отримали чотири жінки віком від 56 до 68 років. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки.

З артилерії ворог обстріляв Вовчанські Хутори. Пошкоджені приватні домоволодіння.

Внаслідок російських обстрілів у Котлярівці пошкоджені житлові будинки.

О 22:45 відбувся обстріл села Московка з РСЗВ «Ураган». Сталася пожежа на луках.

26 березня близько 01:20 росіяни атакували Харків безпілотниками. Зафіксовано влучання безпілотника «Shahed» в проїжджу частину вулиці. Пошкоджені вікна у будівлі магазину.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: