Внаслідок ворожих обстрілів Харківщини поранено мирну мешканку

14:38  |  10.06.2024
Внаслідок ворожих обстрілів Харківщини поранено мирну мешканку

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Богодухівської та Купʼянської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 10 червня близько 2:00 росіяни здійснили мінометні обстріли сіл Перовське та Івашки Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджено житлові будинки та господарчі будівлі.

Також 10 червня приблизно о 2:50 окупанти завдали удари по підприємству у селищі Золочів Богодухівського району. Пошкоджено складські приміщення. Попередньо, обстріл вівся зі ствольної артилерії реактивними снарядами калібру 122 мм.

Сьогодні вночі ворог атакував селище Купʼянськ-Вузловий. Отримала поранення 65-річна жінка. У місті пошкоджено приватні домоволодіння. За попередніми даними, росіяни вдарили по населеному пункту з РСЗВ «Ураган».

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: