Внаслідок російських ударів по цивільних обʼєктах Харківщини одна людина загинула, ще одна — постраждала

20:04  |  22.04.2024
Внаслідок російських ударів по цивільних обʼєктах Харківщини одна людина загинула, ще одна — постраждала

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 22 квітня близько 12:00 окупанти обстріляли село Глушківка Курилівської ТГ: пошкоджено будівлі сільськогосподарського підприємства. За попередніми даними, ворог бив по населеному пункту з РСЗВ «Ураган».

Приблизно о 16:35 росіяни здійснили авіаційний обстріл село Приколотне Вільхуватської ТГ. Пошкоджено приватні одноповерхові житлові будинки та будівлі цивільного підприємства. Гостру реакцію на стрес отримала 71-річна жінка.

Орієнтовно о 17:00 окупанти вдарили поблизу села Юрченкове Чугуївського району. Пряме влучання зафіксовано в екскаватор, за кермом якого перебував 34-річний водій. Сталась пожежа, чоловік загинув на місці.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: