Внаслідок російських обстрілів загинула жінка, чоловік отримав поранення: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф на Харківщині

12:02  |  11.02.2024
Внаслідок російських обстрілів загинула жінка, чоловік отримав поранення: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф на Харківщині

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби росіяни завдавали удари по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

У селі Бугаївка Чугуївського району пошкоджений приватний будинок.

Внаслідок обстрілу селища Козача Лопань Харківського району пошкоджено житловий масив «Театральний». Також пошкоджено двоповерховий житловий будинок, який знаходиться поруч.

Село Водяне Куп’янського району ворог обстріляв КАБами. Зруйновані та пошкоджені приватні будинки. Загинула 56-річна жінка, постраждав 58-річний чоловік.

Внаслідок ворожого обстрілу Вовчанської територіальної громади, пошкоджено приватні домоволодіння.

Також під обстрілами росіян перебували Козача Лопань, Охримівка, Землянки, Вільхуватка, Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове та інші населені пункти. Пошкоджені та знищені житлові будинки, господарчі споруди.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: