Внаслідок російських обстрілів поранений чоловік, зруйновані приватні будинки: слідчі документують злочинні дії ворожої армії

13:23  |  06.01.2023
Внаслідок російських обстрілів поранений чоловік, зруйновані приватні будинки: слідчі документують злочинні дії ворожої армії

Фото: hk.npu.gov.ua

В зоні вогневого ураження вкотре опинилися населені пункти у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Внаслідок обстрілів пошкоджено будинки та інше майно громадян, сталася масштабна пожежа. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Минулої доби ворог неодноразово атакував місто Куп’янськ та села району.

В селищі Дворічна снаряд влучив у двір приватного будинку. В результаті події 75-річний чоловік отримав осколкове поранення. Доправлений до лікарні у стані середньої тяжкості.

Через удар ворога також загорілася адміністративна будівля.

У селищі Новоосинове внаслідок обстрілу з боку окупаційних військ рф пошкоджень зазнали приватні будинки мешканців села. росіяни накрили місцевість вогнем з РСЗВ «Ураган».

Вдень 5 грудня стався майже одночасний обстріл двох районів Куп’янська, один зі снарядів влучив у нежитлове приміщення. Поліція зафіксувала руйнування будинків.

Під прицілом військових країни-агресора знову опинився Вовчанськ, протягом дня місто зазнало кількох обстрілів.

Серед місцевого населення обійшлося без жертв.

Для фіксації наслідків злочинних дій противника на місцях влучань працювали поліцейські територіальних підрозділів поліції та вибухотехніки, які вилучили металеві фрагменти снарядів та опитали свідків.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: