Внаслідок ранкової ракетної атаки у Харкові є загиблі та поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян

11:56  |  29.12.2023
Внаслідок ранкової ракетної атаки у Харкові є загиблі та поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

За даними на 11:30 у Харкові дві людини загинули, 13 отримали поранення. Також протягом минулої доби військові рф завдавали удари по населених пунктах Богодухівського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вранці 29 грудня росіяни нанесли завдали удар ракетами С-300 по Харкову. У місті пролунали понад 20 вибухів. Били по цивільній інфраструктурі.

Пошкоджені складські та виробничі будівлі, транспортне депо, підприємства, лікарня. У медичному закладі пошкоджені дах і вікна, автомобіль швидкої допомоги.

Понад 15 населених пунктів окупанти атакували з артилерії та мінометів. Під обстрілами були Уди Богодухівського району, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Куп’янського району та інші населені пункти.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: