Внаслідок ракетних ударів по місту Чугуїв постраждали щонайменше дев’ятеро людей: поліція документує наслідки ворожих ударів

10:22  |  19.07.2024
Внаслідок ракетних ударів по місту Чугуїв постраждали щонайменше дев’ятеро людей: поліція документує наслідки ворожих ударів

Фото: hk.npu.gov.ua

Серед поранених 14-річний хлопець. З вибуховими травмами його доставили до реанімації місцевої лікарні. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

19 липня близько 04:05 росіяни завдали два удари ракетами «Іскандер» по місту Чугуїв.

Перша ракета ударила в землю поруч з будинком. На місці події виявлена воронка розміром 4,7 м х 4,5 м, глибиною 3,2 м.  Друга ракета також влучила в землю поблизу іншого будинку. Виявлена воронка розміром 3,5 м х 4 м, глибиною 1,7 м.

В результаті обстрілу отримали тілесні ушкодження дев’ятеро людей, серед яких 14-річний хлопець. Дитину у важкому стані доставили в лікарню.

Внаслідок ворожих ударів сталося займання 10 легкових автомобілів, які повністю згоріли. Пошкоджені три багатоквартирні та один приватний будинки, два магазини та адмінбудівля.

На місцях подій працює слідчо-оперативна група Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: