Внаслідок обстрілів у Балаклії в Харківській області горіли будинки — ДСНС

9:16  |  13.06.2022
Внаслідок обстрілів у Балаклії в Харківській області горіли будинки - ДСНС

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

За добу рятувальники харківського гарнізону ДСНС здійснили 21 оперативний виїзд, з яких: на ліквідацію пожеж — 14, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 7, пожеж з інших причин — 7, також 3 — для надання допомоги населенню, 4 — інші виїзди. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківської області.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились Чугуївському (3), Ізюмському (3) та Богодухівському (1) районах області. В результаті цих пожеж постраждали житлові будинки, господарчі споруди, складська будівля, а також вигоріло понад 8 га екосистем.

Серед найбільших пожеж, спричинених обстрілами, були пожежі у приватному секторі міста Балаклія. Там горіли 2 житлових будинки на площі 1000 та 500 кв.м. Силами підрозділів ДСНС пожежі були ліквідовані.

О 14:00 12 червня в результаті ворожого обстрілу спалахнув хвойний ліс у Високобірському лісництві Ізюмського району Харківщини. Полум’я охопило площу близько 4 га. Для ліквідації наслідків пожежі було залучено підрозділ ДСНС, а також Андріївської місцевої пожежної команди. Спільними зусиллями о 16:20 вогонь вдалось ліквідувати.

О 13:24 12 червня сталася пожежа, не пов’язана з обстрілами на території господарчого подвір’я Свято-Архистратиго-Михайлівського жіночого монастиря що у с. Світловщина Лозівського району. До місця події було направлено 3 відділення служби порятунку на автоцистернах з міста Лозова. Полум’я охопило площу біля 800 кв.м.

Горіли сінник та покрівля господарчої споруди. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: