Внаслідок обстрілів пожежі сталися у п’яти районах Харківщини

10:08  |  06.06.2022

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 5 по 6 червня, здійснили сім оперативних виїздів на ліквідацію пожеж, викликаних обстрілами окупантів. Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Там зазначили, що три такі пожежі сталися в Ізюмському та по одній – у Чугуївському, Харківському, Красноградському та Лозівському районах області. Внаслідок цього постраждали приватні будинки, підприємства, магазин та екосистеми.

Зокрема, на території Старовірівської громади ворог вдарив по одному з приватних підприємств. Розпочалась пожежа, котра охопила сім вантажних, шість легкових автомобілів та десять причепів. Її загальна площа склала близько 500 кв.м. Також вибухом було зруйновано одну будівлю.

Постраждало двоє людей, котрих госпіталізували до лікувальних закладів. Протягом майже п’яти годин з вогнем боролись чотири пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС.

Зазначимо, усього за добу рятувальники здійснили 27 оперативних виїздів, з яких три – для надання допомоги населенню, 12 – на ліквідацію пожеж (в т.ч. 7 – викликаних обстрілами), 12 — на інші виклики. Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували 35 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: