Внаслідок ДТП у Змієві, один чоловік загинув, ще один травмований

15:05  |  22.04.2024
Внаслідок ДТП у Змієві, один чоловік загинув, ще один травмований

Фото: hk.npu.gov.ua

Аварія сталася 21 квітня близько 20:30 на 28-му кілометрі автодороги «Харків-Зміїв-Балаклія». Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Автомобіль «Nissan X-trail» під керуванням 24-річного чоловіка рухався зі сторони центру міста Зміїв в напрямку вулиці Залізничної. Окрім нього, в автомобілі знаходилось чотири пасажири, в тому числі шестирічна дитина.

Водночас у зустрічному напрямку рухався автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 58-річного чоловіка. Водій «ВАЗ» допустив наїзд на перешкоду у вигляді піщаного насипу. В результаті наїзду на піщане нашарування автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Nissan».

Внаслідок ДТП водій «ВАЗу» від отриманих травм помер на місці. Водій «Nissan» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги. Інші пасажири не постраждали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: