Влаштувалась в «управление труда и соцполитики» в окупованому Купʼянську: викрито чергову колаборантку

10:40  |  12.01.2024
Влаштувалась в «управление труда и соцполитики» в окупованому Купʼянську: викрито чергову колаборантку

Фото: hk.npu.gov.ua

З липня по вересень 2022 року порушниця виконувала обов’язки «спеціаліста сектора документаційного забезпечення управління праці і соціальної політики тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району Харківської області». Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

49-річна жінка формувала списки працівників управління, готувала проєкти наказів про призначення на посаду співробітників, займалася службовою документацією, готувала офіційні документи до підпису «виконуючому обов’язки начальника управління праці і соціальної політики».

11 січня дізнавачі Куп’янського РВП разом з працівниками 7-го управління (з обслуговування Харківської області) ДСР НПУ, під процесуальним керівництвом Дворічанського відділу Куп’янської окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру за ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: