Владислав Абдула: в Харькове назревает «Русская осень»

16:16  |  28.08.2015

По данным Службы безопасности Украины, в Харьковской области ожидается очередная волна провокаций со стороны спецслужб Российской Федерации, которому уже дали название «план “Русская осень”».

О том каким образом план проводится в жизнь рассказал в своем обращении руководитель пресс-центра   на своей странице на facebook.

Мykharkov.info приводит полностью  Владислава Абдулы:

«Шановні харків'яни!

Управлінням Служби безпеки України в Харківській області фіксуються нові спроби дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні. Ці провокаційні ворожі дії є нічим іншим як новим етапом агресії Російської Федерації проти України — так званим «планом «Руська осінь». Плацдармом боротьби стає інформаційний простір України.

Останніми днями у ЗМІ та в мережі Інтернет розповсюджуються інформаційні матеріали, які мають на меті дискредитацію органів влади та правоохоронної системи, підбурювання серед населення настроїв невдоволення владою напередодні місцевих виборів, формування упередженого ставлення до діючих керівників області та майбутніх кандидатів у депутати.

Не випадково наш регіон обрано для чергової атаки, адже Харківщина є одним з ключових форпостів збереження єдності всієї країни. Вже майже півтора року, незважаючи на усі спроби розхитати ситуацію у регіоні, органам державної влади, місцевого самоврядування і правоохоронцям при підтримці всіх небайдужих громадян вдається зберегти мир і спокій на рідній Харківщині. Вочевидь це не подобається кремлівським «ляльководам» та їхнім прислужникам.

За оперативними даними, за інформаційними акціями стоять спецслужби Російської Федерації, які, використовуючи підконтрольні соціальні мережі, Інтернет — ресурси та ЗМІ, маніпулюють громадською думкою.

Заявляємо, що Службою безпеки буде дана рішуча відсіч усім спробам дестабілізувати обстановку в Харківському регіоні.

Ще раз закликаємо мешканців Харкова й області не піддаватися на провокації, довіряти інформації лише з перевірених джерел, уникати розповсюдження неправдивих чуток», — предупреждает харьковчан руководитель пресс-центра УСБУ в Харьковской области.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: