Віолетту Мужечук, яку шукали на Харківщині понад чотири доби, знайшли живою

13:25  |  27.05.2023
Віолетту Мужечук, яку шукали на Харківщині понад чотири доби, знайшли живою

Фото: facebook.com/v.tymoshko

2-річну Віолетту Мужечук, яку шукали у селі Скрипаї на Харківщині, понад чотири доби знайшли живою. Про це повідомив начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

«Ми кожного дня молилися, щоб дівчинку знайшли живою. Віолетта жива, ми її знайшли. Сьогодні на її пошуки вийшло майже 1000 людей. Це поліцейські, рятівники, військові, волонтери, місцеві мешканці. Ми прочесали ліси, посадки. Оглянули кожен кущик, перевірили усі водойми. Віолетта жива, і це щастя. Це результат спільної роботи. Вдячний всім за таку виснажливу, але блискучу і результативну роботу», — повідомив Тимошко.

За його словами, лікарі надають дівчинці медичну допомогу.

Як повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, дитину знайшли у лісі за шість кілометрів від дому.

«І в результаті знайшли дівчинку в густому лісі, в кущах, в шести кілометрах від дому. Врятувати малечу вдалося поліцейським Богодухівського району. Саме в їхньому квадраті пошуків була дитина. Віолетту вже оглядають лікарі. Вдячний кожному поліцейському, волонтеру та небайдужим мешканцям!» — написав Болвінов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: