Викрито жителя Харківщини, який на проросійських інтернет-майданчиках принижував бійців ЗСУ

16:47  |  01.07.2024
Викрито жителя Харківщини, який на проросійських інтернет-майданчиках принижував бійців ЗСУ

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом останніх двох років чоловік відкрито підтримував збройні сили рф у здійсненні повномасштабного вторгнення на територію України. Також стверджував, що ракетні обстріли Харківщини правомірні. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Як зʼясували поліцейські відділення поліції № 2 ХРУП № 1, 56-річний уродженець російської федерації неодноразово висловлював підтримку військовим рф.

У телеграм-каналах коментував публікації про те, що з перемогою росії у війні громадян чекає тільки краще майбутнє. У коментарях стверджував, що Харків російське місто, а росія «змушена» за допомогою ракетних обстрілів проганяти звідти вихідців із західноукраїнських земель.

27 червня слідчі ВП № 2 ХРУП № 1 під процесуальним керівництвом Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: