Викрали з квартири близько 135 тисяч доларів США та ювелірні вироби: у Харкові затримали злочинну групу (відео)

16:00  |  05.01.2024
Викрали з квартири близько 135 тисяч доларів США та ювелірні вироби: у Харкові затримали злочинну групу

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисники підібрали ключ, проникли до помешкання та скоїли крадіжку майна. Чоловіків затримали одразу після скоєння злочину. Встановлено, що фігуранти причетні до скоєння щонайменше 5 крадіжок майна громадян на території міста. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Злочин стався 4 січня у Київському районі. Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це 43-річний харків’янин та 25-річний мешканець села Затишне Харківської області. Обидва раніше засуджені за скоєння злочинів майнової спрямованості.

Правоохоронці затримали порушників безпосередньо після скоєння злочину та вилучили відмички для відкриття замків дверей, викрутки, ключі, рукавиці, ювелірні вироби, гроші та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Обох чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо повідомлення про підозру фігурантам та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Перевіряється причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: