Військовослужбовці зможуть отримати від міста Харків безвідсотковий кредит на житло

16:41  |  13.06.2023
В Харькове выделят 50 миллионов гривен на доступное жилье

Фото: city.kharkov.ua

Рішення про внесення змін до Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 роки було ухвалене 13 червня на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Депутати підтримали новий напрямок з надання безвідсоткового пільгового кредиту строком до 15 років учасникам бойових дій, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисті безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, та перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов у місті Харкові.

Також рішенням до програми були внесені зміни, які дозволять сім’ям загиблих залишатися в черзі на отримання бюджетної підтримки або пільгового кредиту зі збереженням черговості в реєстрі.

У Департаменті економіки та комунального майна підкреслили, що в умовах війни та в післявоєнний період надання всебічної підтримки учасникам бойових дій, у тому числі й забезпечення реалізації їхнього права  на житло, є одним із пріоритетних напрямків.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: