Військовослужбовці ТрО отримали нагороди за оборону Харкова та області

16:00  |  24.02.2023
Військовослужбовці ТрО отримали нагороди за оборону Харкова та області

Фото: kharkivoda.gov.ua

Церемонія вручення стрічок до бойових прапорів військових частин Сил територіальної оборони Збройних Сил України відбулася 24 лютого у Харкові. На заході були присутні командування, особовий склад військових частин ТрО та представники влади.

Ці бригади було створено на початку 2022 року, а 24 лютого з перших хвилин вторгнення бійці підрозділів встали на захист Харківщини.

Очільник області нагородив особовий склад бригад почесними грамотами Харківської ОВА та подякував за самовіддану службу Україні.

«У боях за Харківщину бригади ТрО виявили неабияку мужність та самовідданість. Усі бойові завдання були виконані ними повним обсягом, а територіальна оборона стала важливим бойовим організмом Сил оборони Харківської області, – зазначив Олег Синєгубов. – Переконаний, сили ТрО Харківщини й далі робитимуть усе для повного звільнення нашої землі та остаточної перемоги над ворогом. Ми ж у свою чергу продовжуємо працювати над забезпеченням усіх потреб наших захисників. Слава Україні!»

Харківський міський голова Ігор Терехов також вручив Подяки міського голови 113-й окремій бригаді територіальної оборони та подякував військовослужбовцям за захист Батьківщини.

«Минув рівно рік, як росія розвʼязала повномасштабну війну проти незалежної та суверенної України. Окупанти ставили собі за мету захопити нашу країну за 3-5 днів, але завдяки вам, вашій хоробрості та героїзму їм не вдалося цього зробити. І ніколи не вдасться! Я щиро вдячний вам за те, що ви бороните наш дім. Ми обовʼязково переможемо!» — зазначив у вітальному слові Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: