Відкрилися трансформовані Зелені сходи на Театральному провулку

12:37  |  10.09.2021
PR

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Динамічному культурному ком’юніті Харкова необхідні трансформовані міські локації — не менш динамічні, яскраві та творчі за атмосферою. І зараз саме така з’явилася на Театральному провулку. У рамках кампанії “Місто vs. Урбазаври” за підтримки бренду glo™ трансформували Зелені сходи, і локація вже доступна всім охочим. Протяжність шляху на ній підкреслили нові артелементи, а на хвилеподібних “хребтах”-лавочках тепер можна зупинитись та перепочити.

https://www.youtube.com/watch?v=s6LqiyBvcXo&utm_source=MyKharkov&utm_medium=media&utm_campaign=glo_Urbasaurs_May-October_27052021_Awareness

Нагадаємо, кампанія “Місто vs. Урбазаври” за підтримки бренду glo™ стартувала в Харкові, а також Києві та Одесі у травні цього року. Спочатку бренд разом із урбаністами визначив по три проблемних локації-Урбазаври у кожному місті, дослідивши типові урбаністичні негаразди. А після — оголосив полювання на цих Урбазаврів з метою вигнати їх з українських міст!

Кампанію підтримало багато інфлуенсерів на чолі з BIG HERO Лесею Нікітюк. Всі вони, як і бренд glo™, повірили у силу маленьких локальних трансформацій, здатних не лише змінити щось на краще тут і зараз, а й дати поштовх глобальним трансформаціям як у місті, так і в країні. До серйозної урбаністичної справи підійшли з фаном і легкістю — і це задало тон усьому, що робилося в рамках кампанії!

Спочатку розпочали голосування за те, який з трьох Урбазаврів назавжди покине Харків. Локальні команди полювання на локації-монстри очолили три інфлуенсери CITY HERO — у Харкові ними стали Ната Сміріна, Андрій Пальваль та Артем Пивоваров. З-поміж Хащозавра (Зелені сходи), Парковкозавра (Костюринський провулок) та Річкозавра (спуск до річки неподалік від Центрального ринку) харків’яни обрали для трансформації саме Хащозавра. За його вигнання виступала CITY HERO Ната Сміріна.

Після цього розпочалась безпосередньо трансформація обраної локації. Поки в майстерні виготовляли все необхідне для облаштування крутого споту, харків’яни за допомогою голосування в Instagram проєкту вирішували, який колір хвилеподібної лавочки найкраще впишеться в трансформований дизайн Зелених сходів. За більшістю голосів переміг сонячний жовтий.

Наразі трансформація Зелених сходів завершена: всі конструкції встановлені на місці, і кожен охочий може оцінити круті зміни, зроблені за допомогою тактичного урбанізму. Локацію облаштували яскравими лавочками нестандартної хвилеподібної форми, а також артелементами, які підкреслили протяжність локації. Серед них встановлені інтерактивні труби, через які можна спілкуватися на відстані.

Завітайте на трансформовану локацію на Театральному провулку та розповідайте про свої враження у соцмережах, щоб більше людей дізнались про трансформацію на Зелених сходах! А якщо відвідати їх найближчим часом не вдасться, то побачити й оцінити зміни можна в Instagram CITY HERO Нати Сміріної, а також в акаунті самого проєкту “Місто vs. Урбазаври” @urbasaurus.

 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Захар 13:23 | 10.09.21

    Такої наркоманської гидоти навіть уявити важко! Прийдіть і побачите наяву, як діють наркотики на людей.

  2. Захар 13:27 | 10.09.21

    Григорій Сковорода жахнувся би коли б побачив встанволений там йому пам’ятник. Якщо Ви без підпису знайдете його там, без того як накуритеся то у вас дивне бачення Світу.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: