Відбирав техніку у фермерів та «здавав» патріотів: прокурори викрили «начальника пункта полиции» на Куп‘янщині

14:20  |  08.12.2022
Відбирав техніку у фермерів та «здавав» патріотів: прокурори викрили «начальника пункта полиции» на Куп‘янщині

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру експравоохоронцю за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності № 1 Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області після окупації російськими військовими смт Шевченкове перейшов на бік ворога.

У липні експоліціянт добровільно написав на ім’я «главы» так званої «ВГА Харьковской области» заяву про прийняття на посаду у псевдоправоохоронному органі і в подальшому уклав «трудовой договор».

Колаборант обійняв посаду «исполняющего обязанности участкового инспектора полиции отдела участковых инспекторов полиции» у смт Шевченкове.

Експравоохоронець виконував всі вказівки російських кураторів: він спільно з окупантами відбирав техніку у місцевих фермерів та «здавав» псевдовладі проукраїнськи налаштованих громадян.

За віддану роботу окупанти на початку вересня підвищили чоловіка: він став «начальником пункта полиции № 2» у смт Шевченкове.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: