Вбивство через зауваження: харків’янина засуджено до 12 років позбавлення волі

12:45  |  16.06.2023
Вбивство через зауваження: харків’янина засуджено до 12 років позбавлення волі

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Салтівської окружної прокуратури Харкова суд визнав винним 28-річного чоловіка в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 12 років позбавлення волі. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Прокурори довели, що харків’янин, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і грабежів, вчинив новий злочин — позбавив людину життя.

Подія трапилась у жовтні минулого року. У вечірній час на першому поверсі в під’їзді будинку, розташованому по вул. Гвардійців Широнінців, перебувала компанія з двох чоловіків і жінки. Вони почули шум — у під’їзд намагався потрапити незнайомий їм чоловік.

Компанія вийшла на вулицю, чоловіки зробили незнайомцю зауваження з приводу того, що він намагається увійти до під’їзду в комендантську годину.

Виник конфлікт, який переріс у сутичку. «Гість», перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, дістав ніж, який мав при собі, та завдав ним ударів одному з чоловіків в область грудної клітини.

Попри всі зусилля медиків, які приїхали на виклик, врятувати життя потерпілого не вдалось — він помер в автомобілі «швидкої».

Обвинувальний вирок виніс Московський районний суд Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: