В центрі Харкова підлітки в рамках флешмобу з рф хотіли влаштувати масову бійку

18:11  |  27.02.2023
В центрі Харкова підлітки в рамках флешмобу з рф хотіли влаштувати масову бійку

Фото: t.me/paw_ibash

У центрі Харкова поліція затримала підлітків, які хотіли влаштувати масову бійку. Поліція встановила, що це частина флешмобу з рф. Про це повідомив начальник ГУНП у Харківській області Володимир Тимошко.

«Російські вбивці й мародери запустили флешмоб для підлітків, результатом якого повинна була стати масова бійка. Поліція оперативно затримала усіх юнаків, які включилися в цю небезпечну гру. Зараз поліція запрошує батьків, з ними зустрічатимуться ювенальні поліцейські й проводитимуть профілактичні бесіди», — сказано у повідомленні.

У відділі комунікації поліції Харківщини повідомили, що за попередніми даними, кілька десятків підлітків зібрались, щоб підтримати флешмоб, який запустила російська федерація.

В результаті події ніхто не постраждав. До роботи з неповнолітніми залучені ювенальні поліцейські. До відділів поліції, куди доставили учасників події, запрошуються батьки.

«27 лютого близько 14:00 на одній з центральних площ міста зібралась група осіб. За попередніми даними, для вчинення масової бійки. На місце виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області та територіальних підрозділів поліції, слідчо-оперативна група, співробітники сектору ювенальної превенції, полку поліції особливого призначення», — повідомили в поліції.

Поліція оперативно затримала усіх юнаків і дівчат та доставила до підрозділів поліції для з’ясування усіх обставин.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: