В результаті ворожого удару по Куп’янському району постраждали цивільний чоловік та двоє поліцейських

14:53  |  14.06.2024
В результаті ворожого удару по Куп’янському району постраждали цивільний чоловік та двоє поліцейських

Фото: hk.npu.gov.ua

З ушкодженнями різного ступеня тяжкості потерпілих доставили до медичних закладів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

13 червня близько 16:50 росіяни, порушуючи закони та звичаї війни, здійснили обстріл міста Куп’янськ. Ворожий FPV-дрон влучив в проїжджу частину в той час, коли службовий автомобіль поліції рухався дорогою.

Акубаротравми отримали двоє поліцейських Куп’янського районного відділу поліції, які виконували службові обов’язки на території обслуговування. В момент обстрілу поліцейські знаходилися в автомобілі. З вибуховими травмами їх доставили до медзакладу.

Також вибухову травму та уламкове поранення отримав перехожий — 60-річний цивільний чоловік. Постраждалий знаходиться в лікарні в стані середньої тяжкості.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські задокументували наслідки воєнного злочину.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: