В результаті ворожих обстрілів двоє чоловіків загинули, ще двоє громадян отримали травми: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів на Харківщині

11:41  |  21.04.2024
В результаті ворожих обстрілів двоє чоловіків загинули, ще двоє громадян отримали травми: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів на Харківщині

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом минулої доби росіяни завдавали удари по Харкову та населеним пунктам Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Протягом 20 квітня росіяни обстрілювали Вовчанськ. Внаслідок обстрілу на власному городі загинув 51-річний чоловік. Внаслідок влучання в житловий будинок загинув 84-річний чоловік. Поранення отримала цивільна жінка. Пошкоджено житлові будинки, гаражі.

Керованими авіабомбами росіяни завдали удар близько 17:55 по селу Перемога.  Зафіксовано влучання на території колишнього сільгосппідприємства. Пошкоджено два житлові будинки. Постраждав 56-річний цивільний чоловік. Його привалило в зруйнованій споруді.

Близько 12:00 у селі Малі Проходи пошкоджено будинок та автомобіль. Зруйновано приватне домоволодіння.

КАБами росіяни обстріляли село Кругляківка. Внаслідок обстрілів сталося займання трьох будинків, гаражів та господарчих споруд.

У селі Приліпка близько 18:50 відбувся ворожий обстріл з боку окупантів. Пошкоджено житловий будинок.

З РСЗВ ворог вдарив по селу Баранівка. Пошкоджено два будинки.

Близько 14:30 ворог завдав удар по Харкову з ЗРК С-300. Внаслідок обстрілу в землі утворилась вирва глибиною 4 метри, діаметром до 15 метрів. Пошкоджено 15 гаражів.

Внаслідок обстрілу КАБами у Липцях пошкоджені приватні домоволодіння.

У Боровій внаслідок обстрілу росіян з РСЗВ горів ліс.

У селі Турове близько 9:45 на полі під час сільськогосподарських робіт трактор наїхав на міну пелюстка. В результаті пошкоджено колесо на тракторі.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: