В результаті російських обстрілів один чоловік загинув, троє громадян поранені: харківські слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

9:13  |  31.03.2024
В результаті російських обстрілів один чоловік загинув, троє громадян поранені: харківські слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по Харкову та населених пунктах Ізюмського, Чугуївського, Куп’янського, Харківського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

30 березня близько 21:10 ворог обстріляв Харків. Поранення отримали 35-річний чоловік і 77-річна жінка. Пошкоджені житлові багатоповерхівки, приватні автомобілі.

31 березня близько 00:35 росіяни обстріляли з РСЗВ Ураган селище Борова. Загинув 19-річний чоловік, 27-річний чоловік отримав поранення. Пошкоджені багатоквартирні будинки, магазин, приватні автомобілі.

30 березня о 08:30 окупанти задали удару з артилерії по селу Колісниківка. Пошкоджено домоволодіння.

Внаслідок ворожого обстрілу у місті Дергачі пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Близько 13:10 росіяни завдали удар з РСЗВ «Ураган» по селищу Куп’янськ-Вузловий. Пошкоджені домоволодіння, паркани, господарчі споруди.

По Вовчанську окупанти били з артилерії, завдавали авіаудари керованими авіабомбами. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, господарські споруди, приватні автомобілі.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: