В результаті ракетного обстрілу Харкова є поранені та загиблі: слідчі зафіксували наслідки воєнного злочину росіян (відео)

17:55  |  20.03.2024
В результаті ракетного обстрілу Харкова є поранені та загиблі: слідчі зафіксували наслідки воєнного злочину росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

На даний час сім людей постраждали, п’ятеро загинули. Під завалами ще можуть перебувати люди. Пошуково-рятувальна операція триває. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, сьогодні близько 13:05 московські варвари знову скоїли акт тероризму у місті Харкові. Вони завдали удар попередньо ракетою Х-59 по абсолютно цивільному об’єкту, розташованому у Холодногірському районі.

«Це багатоповерхівка, яка використовується в промислових цілях. В будівлі знаходяться виробничі приміщення та офіси підприємства, — розповів Володимир Тимошко. — Це акт тероризму тому, що був скоєний в той час, коли переважна більшість населення знаходиться на робочих місцях. Удар завданий з метою знищення мирного населення. На момент удару в приміщені знаходилося близько 10 людей. На об’єкті не було жодного військового чи військової техніки».

На теперішній час 7 осіб постраждали, 6 з яких доставлені до лікарень. Один чоловік від госпіталізації відмовився. П’ятеро людей загинули. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: