В результаті нічного обстрілу села Коротич на Харківщині загинули 6 людей, 16 поранені (відео)

10:51  |  22.10.2023
В результаті нічного обстрілу села Коротич на Харківщині загинули 6 людей, 16 поранені

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчі, криміналісти, вибухотехніки продовжують працювати на місці влучання російської ракети. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

До відділення поліції № 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області 21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення Нової пошти та вантажне авто.

На території термінала перебувало 22 особи, з них 6 осіб загинули та 16 поранені. Серед постраждалих — чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні.

Фахівці вибухотехнічної управління вилучили уламки ракети С-300. Слідчі разом з криміналістами й судмедексперти проводять огляд тіл загиблих.

За адресою працювали всі профільні служби. Рятівники оперативно загасили пожежу. Слідчі, криміналісти, вибухотехніки продовжують працювати на місці влучання російської ракети.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: