В Основ’янському районі завершують підготовку до опалювального сезону

15:23  |  15.09.2023
В Основ'янському районі завершують підготовку до опалювального сезону

Фото: city.kharkov.ua

Основ’янська філія КП «Харківські теплові мережі» завершує літню ремонту кампанію. Як повідомили на підприємстві, триває останнє перекладання ділянки магістральної мережі у пров. Лопатинському.

За словами начальника Основ’янської філії Владислава Тимофєєва, головною ознакою літньої ремонтної кампанії став саме капремонт внутрішньобудинкових систем, що дуже важливо для старих багатоповерхівок у центрі міста.

Загалом у районі замінили системи подачі тепла та гарячої води в будинках за 33-ма адресами. В одному з них, на вул. Георгія Тарасенка, за зверненням мешканців за добу відновили систему під’їзного опалення та замінили теплообмінне обладнання в підвалі будинку.

Також у будинку на вул. Молочній, мешканці якого скаржилися взимку на якість опалення, відновили всю систему тепло- та гарячого водопостачання, встановивши нові підвальні комунікації та стояки у квартирах.

Філія підготувала до опалювального сезону всі 411 будинків. Також було капітально відремонтовано центральний тепловий пункт, що обслуговує 35 житлових будинків, дві школи та два дитсадки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: