В Основ’янському районі підготували внутрішньобудинкові комунікації до зими

12:36  |  05.10.2022
В Основ'янському районі підготували внутрішньобудинкові комунікації до зими

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтники дільниці Основ’янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершили підготовку внутрішньобудинкових систем до експлуатації в осінньо-зимовий період.

За словами начальника дільниці Віталія Федіна, у цьому важливому напрямку масштабні роботи, зокрема, було проведено у будинках на пр. Гагаріна.

В одному з них замінили понад 50 м системи водопостачання, в іншому – замінили понад 30 м системи водовідведення, а ще в одному будинку капітально відремонтували зливову каналізацію. Окрім того, ремонтники виконують заявки харків’ян.

«Щодня виконуємо понад 40 заявок харків’ян, і жодна з них не залишається без належного реагування. На жаль, більшість із них стосуються так званих закупорок на внутрішньобудинкових комунікаціях водовідведення. Ось і сьогодні в будинку на пр. Гагаріна вкотре довелося усувати подібну аварійну ситуацію. У зв’язку з цим наполегливо нагадуємо харків’янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням та не забивали системи побутовими предметами, залишками їжі, будівельним сміттям та речами. У цей складний воєнний час у нас, без перебільшення, кожна хвилина на рахунку, і вона має бути використана вкрай раціонально», — наголосив Віталій Федін.

Також начальник дільниці зазначив, що з урахуванням ворожої агресії, що не припиняється, на постійному контролі залишається технічний стан підвальних приміщень. Саме вони в екстрених ситуаціях служать людям рятівними сховищами, а тому і тут проводиться системна робота.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: