В Основ’янському районі готують внутрішньобудинкові комунікації до зими

16:27  |  01.07.2022
В Основ'янському районі готують внутрішньобудинкові комунікації до зими

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтники дільниці Основ’янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня виконують близько 40 заявок харків’ян.

Як повідомив начальник дільниці Основ’янського району Віталій Федін, перед початком опалювального сезону у пріоритеті підрозділу — належна профілактика, підготовка та ремонт внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання.

«Зокрема, районні бригади виконали великий обсяг ремонтних робіт на системах подачі води по вул. Грозненській, 36 та Мерефянському шосе, 20. Наші майстри спрацювали оперативно та якісно, ​​у результаті забезпечивши мешканцям безперебійну подачу води на тривалий період. На черзі — комплексні роботи на внутрішньобудинкових системах водопостачання в будинках на пр. Гагаріна, 176, вул. Вокзальній, 10 та інших», — зазначив Віталій Федін.

За його словами, коли продовжуються цілеспрямовані ворожі обстріли, бригади все частіше вдаються до неординарних рішень під час виконання ремонтних робіт, що дозволяє досягти необхідного результату. Також ремонтники, по можливості, допомагають мешканцям вирішувати й інші побутові питання, пов’язані з водопостачанням та водовідведенням.

«Хотілося б нагадати харків’янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням та не «забивали» стояки побутовими предметами, залишками їжі, будівельним сміттям та навіть речами. Без перебільшення у нас кожна хвилина на рахунку, і вона має бути використана на виконання важливих виробничих завдань, а не зайнята усуненням проблем, які виникають на рівному місці», — зазначив Віталій Федін.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: