В Ізюмському районі окупанти КамАЗами вивозять награбоване у місцевих жителів майно

12:24  |  20.06.2022
В Ізюмському районі окупанти КамАЗами вивозять награбоване у місцевих жителів майно

Фото: facebook.com/ObriiIzyum

В Ізюм окупанти привезли велику кількість ОМОНівців (мобільний загін особливого призначення, спеціальний підрозділ росгвардії). Про це повідомляють «Обрії Ізюмщини».

«Відомо що бійці ОМОНу брали участь у російському вторгненні в Україну, залучаючись до атак на Київ, Гостомель, Бучу, Енергодар, Харків», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що окупаційна влада продовжує пропаганду серед місцевого населення.

«Мешканцям Ізюма оголошено про навчальний процес який повинен розпочатися з 1 вересня, принаймні в планах окупантів відкрити ліцей №3, медичний коледж, професійний ліцей, музичну школу і два дитячих садочки. Оголошено що навчання буде проходити за російською програмою. Де які свідомі педагоги відмовляються виходити на роботу та викладати російською мовою інші погоджуються у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Але в той самий час не пояснюють як будуть опалюватися приміщення, коли зруйновано магістральну газову мережу», — повідомляють «Обрії Ізюмщини».

Військові рф продовжують грабувати майно жителів району.

«Мешканці села Студенок (залишилось 14 чоловік) повідомляють про те що військові «Л/Днр» вивозять «КАМАЗами » меблі, побутову техніку, килими, посуд з полишених та зруйнованих будинків селян», — йдеться в повідомленні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: