В Індустріальному районі міняють тепломагістраль

12:50  |  26.05.2023
В Індустріальному районі міняють тепломагістраль

Фото: city.kharkov.ua

В Індустріальному районі робітники КП «Харківські теплові мережі» міняють близько 1 км тепломагістралі діаметром 273 мм. Як повідомили у ХТМ, магістраль працювала з 1970 року.

За словами керівника філії Олексія Брильова, попри війну, заміна цієї ділянки — планова. Минулого опалювального сезону на старій трубі виявили дев’ять дефектів, ще кілька виникло після завершення опалювального сезону під час гідровипробувань.

У ХТМ зазначили, що минулої ремонтної кампанії було замінено близько 1,5 км мережі від вул. Франтішека Крала до вул. Луї Пастер.

«Ділянка, яку ремонтують зараз, фактично є її початком. Ця тепломагістраль дає тепло у житловий квартал, обмежений проспектами Архітектора Альошина, Індустріальним та Олександрівським, а також вулицею Франтішека Крала. Роботи почалися наприкінці квітня, а гарячу воду у мікрорайоні відключили 10 днів тому. Завершити монтажні роботи на ділянці заплановано до кінця травня. Але надалі ще триватимуть профілактичні ремонти 31-ї магістралі. Остаточне поновлення послуги гарячої води заплановано на середину червня», — роз’яснили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: