В індустріальному районі двірник розписав двори картинами в українському стилі (фото)

13:14  |  02.08.2023
Олександр Молчанов

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

В Індустріальному районі двірник КП «Харківблагоустрій» Олександр Молчанов не тільки слідкує за чистотою, а й розписує двори картинами в українському стилі. Про це повідомляє телеграм-канал Харківської міської ради.

Олександр Молчанов

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

Наприклад, в одному з дворів на вул. Великій Кільцевій чоловік на дверях та стінах металевих гаражів зобразив козаків, бандуриста, українок та казкових персонажів, а на вхідних групах створив картини з квітами. Таким чином Олександр Степанович хотів додати яскравих фарб до сірих будівель району, який постраждав від ворожих обстрілів. На розпис дверей він витрачає приблизно два дні, а стіни — тиждень. У роботі художник використовує звичайну фарбу.

Картини Олександра Молчанова

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

Також Олександр Степанович займався писанкарством, серед його картин є портрети, пейзажі та натюрморти, особливо, художнику подобається писати на біблійну тематику. До речі, писанка Олександра Молчанова виставлена в одному з музеїв міста.

Робота Олександра Молчанова

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

Зазначимо, що Олександр Молчанов працював шахтарем, моряком, малярем, а останні п’ять років займає посаду робітника з комплексного прибирання та утримання будинків.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: