В Харкові побудують першу в Україні підземну школу

15:56  |  01.10.2023
Ігор Терехов

Ігор Терехов

В Харкові планують побудувати першу в Україні підземну школу. Про це на своїй сторінці в телеграмі написав харківський міський голова Ігор Терехов.

«Ми плануємо побудувати першу в Україні підземну школу, яка відповідатиме найсучаснішим нормативним вимогам до захисних споруд. Таке укриття дасть змогу продовжити безпечне очне навчання тисячам харківських дітей навіть під час ракетних загроз», — повідомив Ігор Терехов.

За його словами, Харків продовжуватиме інвестувати в освіту. «Ми ні на гривню не скоротимо видатки на освітянський напрямок як цьогоріч, так і наступного року, попри брак бюджетних коштів і доволі важке завдання збалансувати місцевий бюджет з урахуванням наявного дефіциту», — написав Ігор Терехов.

Сьогодні, 1 жовтня, в День учителя, Ігор Терехов привітав освітян з їхнім професійним святом.

«Ви проявили себе у волонтерстві та разом з нами готувалися до відкриття шкіл і прийому дітей у шкільних укриттях. Ви допомогли в організації метрошколи. І незабаром у місті відкриється ще одна безпечна локація для навчання дітей.

Харків є найінтелектуальнішим містом в Україні саме завдяки вам. Продовжуйте в тому ж дусі! Будьте натхненними, зацікавленими, і тоді все обовʼязково вдасться! Не уявляю міста без вашої підтримки і натхнення!», — звернувся до освітян Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: