В Харькове появилась кандидатка в мэры (видео)

17:06  |  08.09.2020
В Харькове появилась кандидатка в мэры

Александра Нарыжная. Фото: facebook.com/oleksandra.naryzhna

Архитектор, урбанист, глава ОО «Городские реформы», директор запуска Харьковской школы архитектуры, первый проректор ХША Александра Нарыжная заявила, что выдвигает свою кандидатуру на пост Харьковского городского головы от политической партии «Голос». Об этом Нарыжная сообщила в Facebook.

«Перше. Давайте скажемо це, нарешті, вголос. Між нашими цінностями та цінностями чинної харківської влади полягає прірва. Прірва світоглядна, моральна та політична. Нам потрібен інший Харків – сучасний, динамічний, відкритий та європейській. Місто, з якого не їдуть в пошуках кращої долі. Місто, в яке завжди хочеться повернутися. Для цього треба оновити владу. Друге. Як фахівцю з міського розвику, мені прикро спостерігати за тим, як Харків перетворюється з міста наукових та технологічних інновацій в місто втрачених надій та можливостей. Я знаю, як це виправити. Як зробити такий генеральний план міста, який можуть обговорювати як приклад яскравого та прогресивного міського планування», — говорится в сообщении Нарыжной.

Она пишет, что цель ее команды — построить город, в котором каждый будет чувствовать свежий воздух, свободу и понимать стратегию развития.

Друзі, я йду на вибори, щоб стати міським головою Харкова!Це рішення, яке я схвалила, виходячи з наступних міркувань. Перше. Давайте скажемо це, нарешті, вголос. Між нашими цінностями та цінностями чинної харківської влади полягає прірва. Прірва світоглядна, моральна та політична. Нам потрібен інший Харків – сучасний, динамічний, відкритий та європейській. Місто, з якого не їдуть в пошуках кращої долі. Місто, в яке завжди хочеться повернутися. Для цього треба оновити владу. Друге. Як фахівцю з міського розвику, мені прикро спостерігати за тим, як Харків перетворюється з міста наукових та технологічних інновацій в місто втрачених надій та можливостей. Я знаю, як це виправити. Як зробити такий генеральний план міста, який можуть обговорювати як приклад яскравого та прогресивного міського планування.Нарешті, наша спільна ціль — побудувати місто, в якому кожен з нас буде відчувати свіже повітря, свободу та розуміти нашу стратегію розвитку. Місто, з яким ми пов’язуємо своє майбутнє, а не тільки минуле. Я звертаюсь до вас з проханням підтримати мене на цих виборах. Для Харкова прийшов час перезавантаження. Приєднуйтесь до нашого руху змін!

Gepostet von Oleksandra Naryzhna am Dienstag, 8. September 2020

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: