В Харькове ГО «Східний корпус» провела воспитательную работу со сторонниками Саакашвили

14:46  |  18.03.2018

Фото: NewsRoom

В Харькове проходит митинг организации «Рух нових сил» Михеила Саакашвили. Об этом на своей странице в Facebook написал голова ГО «Східний корпус» Олег Ширяев.

«Сьогоднішній мітинг міхо-мітингарів, який дивним чином «співпав» із фейковими виборами на загарбаній у нас землі, із візитом Путіна до Криму- це ознака того, що за їхніми гаслами криється ворог. Я бачив тих, кого «опозиціонери» вивели сьогодні під камери російських ЗМІ- ці люди здебільшого не розуміють за що і куди вони вийшли. Підбурені агентами впливу вони навіть не в змозі пояснити своєї позиції. Це не воля народу України. Близько 60 осіб не можуть представляти волю нашого міста. Вони вийшли лише аби створити ілюзію масовості протестів. Це смішно», — написал Ширяев.

Голова ГО «Східний корпус» утверждает, что митингующие собрались для того, что бы порадовать Путина и своих российских кураторов.

«Москва за допомогою цих людей у день президентських виборів намагається показати, що в нас безлад, а в них все гаразд. І ми з побратимами- добровольцями та представниками громадськості Харкова впевнено виступили проти цього проросійського шабашу. Трошки привели їх розум до тями. Провели виховну роботу поміж учасників Міхо-мітингу. Мітингарі підігрували Путіну, а ми їх трошки врозумили. Жоден Курченко-Саакашвілі не вирішуватиме як нам жити. І сьогодні російські ЗМІ не отримають омріяної картинки розколотого Харкова. Харків- це Україна», — подытожил Олег Ширяев.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=766361246887180&id=100005399341906

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Влад 15:37 | 18.03.18

    мы все понимаем что главные враги Украины это Порошенко, Гройсман и их кампания, а виним во всех бедах митингующих Н. Савченко или ещё каких бедолаг, уставших от сегодняшнего «патриотизма», по заказу с банковой.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: