В Харьков прибыл Президент Украины (онлайн-трансляция)

18:02  |  17.07.2019
В Харьков прибыл Президент Украины. 17.07.2019

Президент Украины Владимир Зеленский 17 июля находится с рабочей поездкой в Харьковской области. Под его руководством проходит совещание по вопросам борьбы с незаконной природно-ресурсной деятельностью.

Онлайн трансляция канала НАШ.

Онлайн-трансляция UA:Харків

UPD: За словами прокурора Харківщини Юрія Данильченко, проти Руслана Чагаровського два роки тому було відкрито кримінальне провадження за статтею «Розкрадання державного майна в особливо великих розмірах». Сума збитків, яка вказана у справі — понад 1 млн гривень. У відповідь директор підприємства «Жовтневе лісництво» назвав цю справу «фіктивною». UPD: Під час своєї доповіді, відповідаючи на питання Зеленського «хто кришує чорних лісорубів» на Харківщині, Чагаровський назвав прізвище Віктора Сиси, директора Гутянського лісгоспу. У залі він відсутній. Володимир Зеленський зателефонував Віктору Сисі, почув, що той знаходить у відряджені у Києві та попросив його зайти у четвер до Адміністрації президента. UPD: На питання Володимира Зеленського, чи знаходиться родина Чагаревського у безпеці, той відповів: «Останні три години — так». UPD: За словами Руслана Чагаровського, після виходу з декретної відпустки, він виявив факти незаконної вирубки дерев у лісництві під Чугуєвом. Після перевірки 10% площі лісництва, нарахував збитків на 80 млн гривень. Загальна сума збитків може скласти понад 200 млн гривень, говорить Чагаровський. UPD: Доповідає Руслан Чагаровський, директор державного підприємства «Жовтневе лісництво». Цієї ночі, говорить Чагоровський, невідомі спалили машину, яка належить його родині. Наживо. Володимир Зеленський із робочим візитом у Харкові. Нарада проходить у приміщенні Харківського обласного управління лісового господарства.

Gepostet von UA: Харків am Mittwoch, 17. Juli 2019

 

Президент Владимир Зеленский посетил Харьковскую область с рабочей поездкой впервые.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Виктор 23:16 | 17.07.19

    Вот это работа! С таким президентом возможно Украина приблизится к НЕЗАВИСИМОСТИ, Сейчас Украина зависима во всех направлениях. Кстати, день Независимости Украины надо переименовать в День Зависимости.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: