В Чугуївському районі затримали збувача наркотиків

12:45  |  12.07.2023
В Чугуївському районі затримали збувача наркотиків

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали зловмисника, коли він намагався зробити чергову “закладку” із забороненими речовинами. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

10 липня під час відпрацювання міста оперативники Чугуївського районного управління поліції помітили чоловіка, який підозріло поводився та щось ховав на одній з вулиць міста Чугуїв.

Поліцейські зупинили незнайомця для перевірки. В ході спілкування з’ясувалось, що він має при собі заборонені речовини. Для документування події на місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У ході перевірки працівники поліції виявили у порушника чотири полімерні згортки з психотропною речовиною солі «PVP» та амфетаміну. Правоохоронці встановили, що напередодні чоловік придбав психотропні речовини та в роздріб перепродавав іншим замовникам.

На прилеглій території правопорушник встиг залишити в схованках 39 розфасованих пакетиків для своїх клієнтів.

46-річного мешканця селища Малинівки затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а вилучене направили на експертизу.

Слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Поліція звернулась з клопотанням про обрання запобіжного заходу для чоловіка у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: