В Чугуєві під завалами досі перебувають люди — Синєгубов

15:04  |  25.07.2022
В Чугуєві під завалами досі перебувають люди - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Вночі окупанти на Чугуївщині випустили понад 10 снарядів зенітно-ракетного комплексу С-300, які взагалі призначені для боротьби з тактичною авіацією та ракетами. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Але росіяни вирішили вдарити ними по будинку культури, знищивши його повністю, школі та колишньому будинку офіцерів. Найжахливіше, що під завалами досі перебувають люди, підвал був укриттям, адже район вже кілька тижнів безперестанку обстрілюють окупанти. Пошукові роботи тривають, наші рятувальники докладають усіх зусиль», — повідомив він.

У Клугино-Башкирівці знищена місцева школа. На щастя, ніхто не постраждав. Саме ця школа забезпечена окремою котельнею і мала б бути пунктом обігріву. Ракетні удари зруйнували й теплову мережу одного з мікрорайонів.

«Дякую місцевій владі, профільним службам за цілодобову роботу в надскладних умовах, максимально підтримуємо громаду на обласному рівні, працюємо єдиною командою. Ворог нас не зламає! Тримаємося!», — повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що вночі окупанти вдарили по цивільних об’єктах Чугуєва — школа, будинок культури. В одному з приміщень перебували люди, які опинилися під завалами.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: